Mikä tekee sinut iloiseksi juuri nyt?

Mikä tekee sinut iloiseksi juuri nyt? Miten voit ilahduttaa kotioloihin komennettua perhettäsi? Tavalliset, iloa ja onnea tuovat asiatkaan eivät välttämättä tunnu samalta, tai ole edes toteutettavissa näinä erikoisina aikoina, joita elämme. Minut tekee iloiseksi ystävien ja perheenjäsenten seura, hyvä ruoka ja tieto siitä, että kevät vaihtuu pian kesäksi.

 

Tämän Korona-myllerryksen seurauksena parhaaksi ja ainoaksi tavaksi viettää aikaa ystävien kanssa on muodostunut kaikenlaisten videopuheluiden soittelu toisille. Olisiko kuitenkin mukavampaa jättää elektroniikka hetkeksi ja kutsua muutama ystävä, perheenjäsen tai naapuri kylään virkistäytymään? Ulkona auringonpaisteessa ja turvavälien ollessa kunnossa, pöpöt eivät pääse riehumaan samoin, kuin sisätiloissa.

OFYR luo kesän ja ruoan tuoksua, lämpöä sekä idyllistä ja seesteistä tunnelmaa. Pienellä porukalla ruoan laittaminen ja siitä nauttiminen on paljon mukavampaa kuin kotona makaaminen, joten miksi siitä ei tekisi viikoittaista harrastusta.

 

Kaikki tiivistyy vanhaan sananlaskuun: ”Hyvä ruoka, parempi mieli”

Terveisin

Laura Stenholm

Jätä palautetta

Huoithan että commentit pitää hyväksyä enne julkaisemista!