WASARA - Tyylikkäät, kestävät, kompostoitavat astiat.


WASARA-astiasto, joka tarjoaa parhaan japanilaisen suunnittelun, sopii mukavasti käteen, tyylikkäällä rakenteella ja kestävällä laadulla, joka on vertaansa vailla luokassaan.


Syö ja juo kaikilla aisteillasi.


Etsimällä mallia, jota on ilo koskettaa ja katsoa, saavuimme WASARAn orgaaniseen muotoon. Jokainen astia sopii luonnollisesti ihmisen käsien kaarevuuteen ja tuo harmonian katsojalle. Tyylikkäässä muodossaan ja rakenteeltaan, joka heijastaa sen käsityön juuria, WASARA vangitsee käytännöllisen kauneuden olemuksen, jolloin vieraat voivat kokea ja nauttia kulinaarisista luomuksistasi kaikilla aisteilla.

Palauttamalla maahan sen, mitä se armollisesti antoi.


WASARA käyttää 100% puuttomia, uusiutuvia materiaaleja, erityisesti bambua ja sokeriruokoa. Bambu kasvaa erittäin nopeasti ja on sitkeä kasvi, joka uusiutuu helposti. Sokeriruoko on sivutuote uutettaessa nestettä sokeriruokosta, jota tuotetaan noin sata miljoonaa tonnia vuosittain. Vaikka osa käytetään polttoaineeksi, suuri osa siitä hävitetään vain jätteenä. Kuitujen ollessa hyvin samankaltaisia kuin lehtipuissa, sokeriruokon luontaiset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen paperipohjana. Ja koska se on pehmeämpi ja taipuisampi kuin puumassa, tarvittava energia on huomattavasti vähemmän kuin perinteisessä paperituotannossa. Bambu- ja sokeriruoko, ovat täysin biohajoavat ja kompostoitavat WASARA-tuotteemme vähentävät ympäristö kuormitusta, ja niitä voidaan valmistaa pelkäämättä luonnonvarojemme kulumista.

KAUNIS


Tunnollisesti suunniteltu korostamaan kaikenlaisia ruokia ja juomia, WASARA nostaa kertakäyttöiset astiat aivan uudelle taiteellisuuden tasolle.

EKOLOGINEN


Kompostoitava ja 100% puuttomista materiaaleista valmistettu WASARA on yhtä hyvä maapallolle kuin kulinaarisille luomuksillesi.

FUNKTIONAALINEN


WASARA-astiasto, joka tarjoaa parhaan japanilaisen suunnittelun, sopii mukavasti käteen, tyylikkäällä rakenteella ja kestävällä laadulla, joka on vertaansa vailla.

 

The Japanese Spirit

Japanissa on tapana syödä puikoilla, pitää kulhoja käsissäsi ja laittaa suu suoraan niihin syömiseen ja juomiseen. Astian pitäminen molemmissa käsissä symboloi kätensä yhdistämistä kiitollisena sisällä olevista aineksista. Neljän vuodenajan kokeminen ja kaikkien viiden aistin nauttiminen - nämä ovat tärkeitä elementtejä ainutlaatuisesti japanilaiseen rikkaaseen, hienovaraiseen sekä herkkään ruokakulttuuriin. WASARA, vaikka se onkin kierrätettävä, pyrkii kiteyttämään tuon hengen.

Letter from CEO

The table is magical place where people all over the world gather for the universally sacred ritual of sharing food and drink.

My dream when I started Wasara in 2008 was to connect that ritual with a joyful spirit of entertainment and elegance plus the peace of mind associated with a product that sustains our planet.At that time I was working in packaging design and one of my clients needed exceptional and beautiful disposable tableware for a large party they were throwing. The moment had arrived where I could realize this dream and WASARA was born. We created 100% tree-free, compostable tableware that is beautifully designed with traditional minimal aesthetic and made entirely from bamboo and sugarcane       byproduct fiber.

From the earth to your table and back to the soil.

Keiichiro Ito

Hyvät juhlijat ja tapahtumasuunnittelijat:

WASARA-bulkkitilaukset ovat nyt saatavana valituille juhla- ja tapahtumasuunnittelijoille,.

Jos olet kiinnostunut vastaanottamaan näytesarjan ja / tai keskustelemaan tulevista projektitarpeistasi, ota meihin yhteyttä.

info@t4b.fi

About the Author

Jo 1980-luvulla Suomessa syntyi internetyhtiö nimeltä Raksanetti. Kuuluin yrityksen perustajiin ja osallistuin aitiopaikalta internet-liiketoiminnan varhaisiin vaiheisiin. Raksanetin jälkeen urani jatkui IT-tuotteiden parissa koko 90-luvun.

Vuodesta 2002 lähtien johdin sveitsiläisen it-yritys Logitechin toimintaa Suomessa yli 10 vuoden ajan. Olin mukana suunnittelemassa satoja tilaisuuksia ja promootioita, jotka täyttivät kovimmatkin globaalin korporaation vaatimukset.

Vuonna 2016 ympyrä sulkeutui, kun perustimme Petrin kanssa T4B Distributionin, ja hyppäsin toista kertaa yrittäjän saappaisiin.

Jätä palautetta

Huoithan että commentit pitää hyväksyä enne julkaisemista!